Ne puteţi contacta la nr.:
0723395098 / 0217711310

Ce Spun Clienţii ?

  Am avut ocazia să lucrez cu această firmă şi aş dori să remarc profesionalismul şi seriozitate de care a dat dovadă, în rezolvarea unei probleme de securitate de care m-am lovit. Vă recomand din tot sufletul să apelaţi la ajutorul firmei atunci când aveţi nevoie.
Andrei Catalin Argonescu
Servicii


     Serviciile oferite de firma noastră sunt de cea mai înaltă calitate. De la cererea de ofertă până la predarea facturii fiscale, încercăm să satisfacem beneficiarul şi să-i oferim acestuia cele mai bune soluţii pentru problema care doreşte să o rezolve.

      Cum se desfăşoară o lucrare?
  Discuţia la telefon sau cererea de ofertă
       Legătura dintre firma noastră şi dumneavoastră se poate face prin telefon, fax sau prin e-mail. Pentru a afla mai multe vizitaţi pagina Contact. În funţie de situaţie va fi nevoie de o vizită la domiciliul dumneavoastră. Vizita se face gratuit şi ne ajută pe noi să stabilim exact materialele necesare pentru a realiza oferta.

  Oferta
       Odata realizată oferta, v-o putem trimite prin e-mail sau prin fax. Dacă este pe placul dumneavoastră şi o acceptaţi, atunci vom stabili de comun acord data când putem să începem realizarea lucrării.

  Finalizarea lucrării
       Lucrarea nu este finalizată până când nu are loc verificarea tuturor aparatelor în prezenţa beneficiarului şi instruirea acestuia. De asemenea, beneficiarul poate afla modul cum funcţionează aparatele din manualul de utilizare în limba română pe care îl punem la dispoziţie.

  Eliberarea facturii
       Dacă sistemul funcţionează conform cerinţelor beneficiarului, se încheie procesul verbal de recepţie şi se eliberează factura fiscală. Se asigură garanţie minim 2 ani de la punerea în funcţiune, după care se intervine la cerere sau se încheie de comun acord cu beneficiarul un contract de service contra cost.